Bemutatkozás


A Szintézis ERP Kft. a magyarországi informatika meghatározó és nagymúltú tagjának, a Szintézis Informatikai Zrt-nek a leányvállalata, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. A vállalati szoftvermegoldásokkal elsők között kezdtünk el foglalkozni 1996-ban. Az elmúlt 2 évszázad során széleskörű tapasztalatokat gyűjtöttünk, számos iparág működését, problémáját ismertük meg, és ez a tapasztalat tesz minket rendkívül felkészültté, és segíti munkánkat a mindennapokban.

Cégvezetés Velünk! … másképp

Termékportfóliónk széles skálát ölel át, megoldást kínálunk a kisebb vállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig. Két stratégiai partnerrel dolgozunk együtt, az INFOR Global-lal és a Revolution Software Kft.-vel.

Az amerikai központú INFOR Global világszerte 70.000 ügyféllel és 8300 munkatárssal szolgálja ki ügyfeleit és partnereit. Az ő nagyvállalati szoftver megoldását választotta többek között a Ferrari, a Triumph, valamint a J.R Watkins is.

A Revolution Software Kft. egyedülálló módon minden vállalatméretre kínál ügyviteli és vállalatirányítási megoldást. Több, mint 20 évvel és 20.000 ügyféllel a háta mögött segíti jelenlegi és jövőbeli partnereit.

Kulcsfontosságú számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal! Ezért törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatást, és komplett megoldásokat nyújtsunk számukra.

Mi nem sablon vállalati folyamatokat kínálunk megbízóink részére, hanem követjük cégük bevett gyakorlatát, segítünk a folyamatok optimalizálásában. A bevezetés során a testre szabást képzett, gyakorlott szakembereink végzik az igényeknek megfelelően. Az információrendszer kialakítása, szükséges hardver elemek beszerzése és beüzemelése, végfelhasználói oktatás szintén az implementációs projektek részeként valósulnak meg.

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése komoly döntés minden cég életében, amely kellő körültekintést igényel. Küldetésünk egy! Cégvezetés másképp!

Munkatársaink


Vörös-Márton Andrea
Ügyvezető
Hastoprak Lívia
Pénzügy, Számvitel, Főkönyv
Vörösné Bánhidi Zsuzsanna
Pénzügy, Számvitel, Főkönyv
Sarus Linda
Kereskedelem
ifj. Micskó Gábor
Kereskedelem
Fülöp József
Kereskedelem

Referenciák